Enkelrum, standard

Modernt och bekvämt, ett rum att trivas i
1 Gäst 1 Enkelsäng + 1 Extrasäng 11 kvm

Våra enkelrum i standardklassen är normalstora till ytan och har en modern standard, ett rum att trivas i helt enkelt. Här sover du gott i en säng från Hilding, du kan se på tv med rikligt utbud utav film-, sport- och nyhetskanaler och du har möjlighet att arbeta vid ett skrivbord. Vi erbjuder dessutom fri tillgång till trådlöst internet. Samtliga rum har badrum med wc och dusch. Frukost ingår.

Visa rum

Enkelrum, budget

Enkelhet, utan att försaka bekvämlighet
1 Gäst 1 Enkelsäng 8 kvm

Våra enkelrum i budgetklassen är mindre till ytan och har en något äldre standard, dock utan att försaka någon bekvämlighet. Här sover du gott i en säng från Hilding, du kan se på tv med rikligt utbud utav film-, sport- och nyhetskanaler och du har möjlighet att arbeta vid ett skrivbord. Vi erbjuder dessutom fri tillgång till trådlöst internet. Samtliga rum har badrum med wc och dusch. Frukost ingår.

Visa rum

Dubbelrum

Trivsam bekvämlighet för två
2 Gäster 1 Dubbelsäng + 1 Extrasäng 13 kvm

Våra dubbelrum är trevligt inredda och de allra flesta även nyligen renoverade. Här sover ni gott i en säng från Hilding, ni kan se på tv med rikligt utbud utav film-, sport- och nyhetskanaler och ni har möjlighet att arbeta vid ett skrivbord. Vi erbjuder dessutom fri tillgång till trådlöst internet. Samtliga rum har badrum med wc och dusch. Frukost ingår.

Visa rum

Familjerum

Bekvämlighet för hela familjen
2 Gäster 1 Dubbelsäng + 1 Bäddsoffa 25 kvm

Våra familjerum är större till ytan och är trevligt inredda med bekvämlighet för hela familjen. De allra flesta familjerummen är dessutom nyligen renoverade. Här sover ni gott i en säng från Hilding eller i en ordentlig bäddsoffa, ni kan se på tv med rikligt utbud utav film-, sport- och nyhetskanaler och ni har möjlighet att arbeta vid ett skrivbord. Vi erbjuder dessutom fri tillgång till trådlöst internet. Samtliga rum har badrum med wc och dusch. Frukost ingår.

Visa rum