Hotellbar

Något enkelt att förtära

I vår hotellbar och matsal serverar vi inte bara frukost på morgnar, utan kvällstid erbjuder vi även varma smårätter samt öl, vin och snacks för den som önskar. Exempel på rätter som serveras är; Pytt-i-panna, pulled pork, köttfärspaj och panerad kycklingfilé. Samtliga rätter serveras med goda tillbehör.

I hotellbaren finner du också förnödenheter så som tandborste, tandkräm och rakhyvel för den glömske.

Frukost

En bra start på dagen

Frukosten sägs vara dagens viktigaste måltid, därför vill vi passa på att skämma bort dig med en riktigt god hotellfrukost när du bor hos oss. Vi serverar både nyttigt och njutbart i en härlig blandning. Vår frukostbuffé innehåller bland annat nybakat bröd, toast, knäckebröd, müsli och flingor, yoghurt, köttbullar, sill, ägg, skinka, salami, ost, marmelad, leverpastej, färsk frukt, juice, kaffe, te och mycket mer. Tänk på att innehållet kan variera något beroende på tillgång och efterfrågan, vi lovar dock att du kommer att få en bra start på dagen alldeles oavsett!

Frukost ingår i rumspriset. Ej boende betalar 75 SEK per person.

Underhållning

Luta dig tillbaka och slappna av

Vi vet att alldeles oavsett om du utforskat omnejden, spelat golf eller arbetat så kan det vara skönt att slappna av framför tv:n innan det är dags att lägga huvudet på kudden. Kanske är det så att du behöver koppla upp dig på internet för att kunna sköta jobbet? Därför erbjuder vi både trådlöst internet och ett stort utbud utav film-, sport- och nyhetskanaler i flatscreen-tv:n som finns på samtliga rum.

Kanalutbud: SVT 1, SVT 2, TV 3, TV4, Kanal 5, TV 6, TV 10, DR 1, DR 2, BBC World, Viasat Sport, Viasat Fotboll, Viasat Film, Viasat Action, Viasat Family, Viasat Classic, Viasat Nordic, Viasat Drama, Nature, RTL, SVT 24/Barnkanalen.

Friskvård

Gott för kropp och själ

Visst vore det skönt att slippa göra uppehåll i träningen bara för att du är på resande fot? Nu kan vi erbjuda våra gäster att, för en mindre summa, låna gymkort till Fitness24Seven som ligger rakt över gatan från hotellet. Här tränar du när det passar dig, oavsett tid på dygnet, i fräscha lokaler med modern utrustning. För dig som helst vill träna avskilt finns även ett tjejgym. Pris 50 SEK/tillfälle.

På hotellet erbjuder vi även möjligheten att kostnadsfritt bada bastu, en perfekt avslutning på dagen. Prata med oss i receptionen så förbereder vi bastun i god tid.

Husdjur

Fyrfota vänner är varmt välkomna

Vi gillar djur! Därför erbjuder vi som enda hotell i Hässleholm möjlighet för våra gäster att ta med sig sin hund eller katt till oss. I Hässleholm arrangeras varje år en välbesökt internationell hundutställning med över 3 000 anmälda hundar, många av dessa bor då hos oss.

Meddela hotellet vid bokning om du har för avsikt att ta med dig husdjur. För husdjur tillkommer + 100 SEK per djur.

Parkering

Låt bilen stå

Som övernattande gäst får du använda hotellets parkering utan extra kostnad under din vistelse hos oss, förutsatt att platser finns tillgängliga. I annat fall finns det gott om parkeringsplatser på gatan utanför hotellet, för dem ansvarar vi dock inte.