Golfpaket, Hässlegårdens GK

Övernattning och greenfee, 1 dag
2 Gäster 1 Dubbelrum Frukost ingår

Tack vare framgångsrikt samarbete med närliggande golfklubbar så kan vi erbjuda förmånliga golfpaket omfattande boende, greenfee och lunch om så önskas. Hässlegårdens GK är en park- och skogsbana i utkanten av natursköna Hässleholm. Banan har ett unikt centralt läge, bara en dryg kilometer från Hässleholms centrum. Banan är lätt att minnas eftersom varje hål har fått ett karaktäristiskt drag. Det kan vara en inbäddad green, ett inspel över vatten, passage i smalt skogsgatt eller öppet vatten längs hela hålet!

Läs mer

Golfpaket, Wittsjö GK

Övernattning och greenfee, 1 dag
2 Gäster 1 Dubbelrum Frukost ingår

Tack vare framgångsrikt samarbete med närliggande golfklubbar så kan vi erbjuda förmånliga golfpaket omfattande boende, greenfee och lunch om så önskas. Wittsjö GK är klubben för dig som inte bara vill spela härlig golf utan också trivas i omgivningarna. Här spelar du golf på en spännande skogsbana som passar nybörjare såväl som singelhandicapare. Banan ligger mysigt inbäddad i ädel lövskog och varje hål kan liknas vid ett nytt äventyr för dig. På den vackra banan lovar vi dig att du gärna spenderar flera timmar!

Läs mer

Golfpaket, Skyrups GK

Övernattning och greenfee, 1 dag
2 Gäster 1 Dubbelrum Frukost ingår

Tack vare framgångsrikt samarbete med närliggande golfklubbar så kan vi erbjuda förmånliga golfpaket omfattande boende, greenfee och lunch om så önskas. Skyrups golfbana är en av Skånes vackraste golfbanor med ett rykte att ha regionens bästa greener. Banan är belägen intill Finjasjön där ett par av hålen spelas utmed sjön och ger en härlig utsikt och inramning. Övriga delen av banan böljar fram i park- och skogskaraktär och är en utmaning för alla typer av golfare, en risk/reward bana som lämpar sig väl för matchspel med mycket vattenhinder som är strategiskt placerade för den bättre spelaren. För den lite mer oerfarna så är det en behaglig runda man har framför sig med ruffar där man alltid hittar bollen och har god chans till ett bra resultat!

Läs mer