Om oss

God service sedan 1961

Ända sedan starten 1961 så har personalen på Hotel Göingehof levererat hög service och bekvämt boende till gäster från när och fjärran. Att våra gäster trivs är det allra viktigaste för oss, för vi vet det att en nöjd gäst oftast återkommer både en och två gånger. Hos oss finns rum för alla sorters resenärer; Affärsresenärer, semesterfirare, föreningsmedlemmar och evenemangsbesökare.

Läs mer

Våra rum

Känn dig som hemma

Oavsett om du är i behov av ett boende för tjänsteresan eller om du söker ett bekvämt familjerum till semestern, så har vi ett rum för dig. Våra hotellrum har bekväma sängar och är trivsamt inredda, allt för att du ska känna dig som hemma även när du bor borta. Givetvis har alla våra rum bekvämligheter så som trådlöst internet och tv med ett rikligt utbud utav tv-kanaler. Vi erbjuder även rum där husdjur är välkomna.

Läs mer

Vår service

Med omtanke om våra gäster

Hos oss bor du på ett traditionellt och trevligt serviceinriktat hotell med fokus på personlig atmosfär. Vår ambition är att i så stor utsträckning som möjligt tillhandahålla flera olika tjänster för att din vistelse ska bli så bekväm som möjligt. I motsats till de stora hotellkedjorna anstränger vi oss för att tillmötesgå särskilda önskemål och behov, du kommer i högsta grad att bli behandlad som en personlig gäst och inte som en i raden av kunder.

Läs mer

Våra golfpaket

Bo bra och spela fantastisk golf

Golf är en fantastisk sysselsättning som man kan ägna sig åt under en hel livstid. För många är umgänget med vänner och familj den starkast bidragande faktorn till varför de spelar och få sporter kan mäta sig med naturupplevelsen som en golfrunda skänker. Dessutom kan man tävla enskilt, i par eller i grupp - slagspel, poängbogey eller match. Tack vare framgångsrikt samarbete med närliggande golfklubbar så kan vi erbjuda förmånliga golfpaket omfattande boende, greenfee och lunch om så önskas.

Läs mer

Boka rum direkt

Vi ser fram emot ditt besök
Boka nu

Gästbok

Våra gäster har något att säga
Läs mer

Hitta hit

Hässleholm - mitt i Europa

Det finns inget entydigt svar om vad som är Europas geografiska centrum, denna plats kan hamna på vitt skilda ställen beroende dels på definitionen av Europa. En del hävdar dock att Hässleholm faktiskt ligger mitt i Europa och därmed även Hotel Göingehof. Vilken fantastisk utgångspunkt för din resa!

Visa i Google Maps